Onze zorg

Voor de beste versie van jezelf

Ons doel is om te zorgen dat iedereen de beste versie van zichzelf is of wordt. Door een veilige plek te bieden en structuur in de dagelijkse dingen, krijg je weer grip op je leven. Maar wat een ander nodig heeft, hoeft niet te zijn wat jij nodig hebt. Daarom geloven we in een persoonlijke aanpak in het verlenen van zorg. Iedereen is uniek. Wij kijken daarom altijd naar wie jíj bent als persoon en wat jij nodig hebt. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Met elkaar streven we naar een no-nonsense mentaliteit waar we van aanpakken weten en niet bang zijn om onze woorden om te zetten in daden. We werken ergens naar toe. Samen stellen we doelen op, zoeken we waar jij nu zit en waar je naartoe wilt werken. Eerlijkheid naar elkaar is daarin erg belangrijk. En we verwachten uiteraard inzet.

Om doelen inzichtelijke te maken, werken we met een zorgsysteem. Jij en/of je ouders hebben toegang tot dit systeem. Hiermee maak je jouw activiteiten en ontwikkelingen dagelijks inzichtelijk. Wij geloven dat we op deze manier de zorg zo transparant mogelijk is.

Onze zorg is een veilige plek, zorgzaam en persoonsgericht, maar met eigen inzet en inspraak:
Met zorg en eigen wijsheid

Maar hoe werkt het nou?

Waar begin je, wat kan je van ons verwachten en wat verwachten we van jou? In deze handige waaier bepreken we het hele proces

Download hier de Unieck Stappenwaaier