Beschermd wonen woongroep

Leven in een beschermde woonomgeving

Unieck Zorg biedt de mogelijkheid voor cliënten met een WLZ -en WMO indicatie in een beschermde woonomgeving te wonen. Bij ons kan je op een unieke locatie aan de rand van een woonwijk een kamer huren waar we samen werken aan de door de cliënt aangedragen doelen. Op deze locatie kan er 24/7 een beroep worden gedaan op professionele begeleiders. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Karakteristiek voor onze aanpak is het kleinschalige, waardoor we zelfs aan een complexe doelgroep zorg op maat kunnen leveren. Bovendien willen we ons niet vastpinnen op één methodiek: of we nou linksom of rechtsom gaan, het gaat erom dat we antwoord kunnen geven op de diverse hulpvragen die elk moment anders kunnen zijn. Dat vraagt om lef en durf. Verder zitten wij qua huisvesting op een hoog niveau. Een goede huisvesting maakt het huis van de cliënten daadwerkelijk hun thuis.

In de woning is een riante woonkamer waar we samen koffiedrinken, spelletjes spelen etc. Grenzend aan de woonkamer is er een grote woonkeuken waar we met elkaar de maaltijd bereiden en samen eten. In de tuin kun je, naast relaxen, tafeltennissen en basketballen.

Iedere cliënt heeft een eigen woon/slaapkamer. Zelf wordt gezorgd voor de inboedel, zoals meubels en aankleding. Er is 24/7 begeleiding aanwezig.

Naast 5 woon/slaapkamers hebben we inpandig 2 appartementen met eigen kitchenette. Deze appartementen zouden een mooie opstap kunnen zijn naar onze zelfstandige woonvoorzieningen. Kortom: binnen Unieck Zorg zijn alle facetten van beschermd wonen onder 1 dak, wel zo fijn als je wilt groeien naar ‘zo zelfstandig mogelijk’!