Dagbesteding

Dagbesteding bij Unieck Zorg

Dagelijkse structuur en inzet wordt van iedereen verwacht. Het vormt je en geeft zin aan het leven. Werk of school zorgt ervoor dat je deelneemt aan de maatschappij. Je oefent in het aangaan van relaties. Toch is deze vorm van daginvulling niet voor iedereen mogelijk. Daarom zoekt Unieck mee in jouw dagbesteding. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Voor een deel geven we hier invulling aan, soms wordt de dagbesteding elders gezocht. We stimuleren vrijwilligerswerk, sporten en deelname aan verenigings- of kerkelijk leven. Passend bij jouw zorgvraag bieden we een gevarieerde dag met uitdagingen op individueel gebied. Je bent bezig in de keuken, de tuin, met houtbewerking, mozaïek of andere creatieve hobby's. Samen met de begeleiders van Unieck Zorg stel je een activiteiten- en leerplan op. Tijdens de uitvoering van de activiteiten of trainingstrajecten is er altijd een begeleider aanwezig.

Karakter

Onder de naam Karakter Producten worden de artikelen, vervaardigd tijdens de dagbesteding van Unieck Zorg, verkocht. Dat gebeurt vanuit de werkplaats en ook op verschillende markten in de regio. Het verkopen doen we samen en maakt onderdeel uit van jouw dagbesteding. Veel cliënten halen energie uit het creatieve proces en uit het ‘met je handen’ bezig zijn. Het leren samenwerken, vervaardigen van de producten en de verkoop is een leerproces en kan een opstap vormen richting een vaste(re) baan.