Actueel

Van HKZ naar Maatstaf2016 / ISO 9001

We hebben weer hard gewerkt aan onze kwaliteit.

Unieck Zorg is al een aantal jaar HKZ-gecertificeerd. HKZ staat voor ‘Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector’: de certificering is een mooie bevestiging van onze kwaliteit.
Door de groei en doorontwikkeling van onze organisatie stappen we nu echter over van HKZ (voor kleine organisaties) naar de Maatstaf 2016 / ISO 9001 certificering. De CIIO Maatstaf onderzoeken geven een stimulans tot reflectie op ieders bijdrage aan de processen, het vak en het werken met en voor onze cliënten. Daarnaast helpt het bij de uitvoering van de omgevingsanalyse, inschatting van kansen en risico’s en de opzet van het eigen managementsysteem.

In maart kwam uit het onderzoek naar voren dat we een gedegen opzet van ons managementsysteem hebben, dat er goede en onderbouwde begeleiding aan de cliënten gegeven wordt en dat het team haar vak verstaat én voldoende ruimte krijgt voor ontwikkeling. Dat betekent: een positief advies voor het toekennen van het certificaat.

Natuurlijk zijn we trots dat we opnieuw bevestigd worden in de weg die we bewandelen als organisatie en als team en dat we in de dagelijkse zorg de juiste begeleiding bieden.

Naar nieuwsoverzicht