Actueel

Persoonlijk begeleider (HBO) bij Unieck Zorg

Wil jij een baan waarin je elke dag iets voor iemand kunt betekenen?

Persoonlijk begeleider (HBO) bij Unieck Zorg

Wil jij een baan waarin je elke dag iets voor iemand kunt betekenen?

Onze cliënten hebben begeleiding en ondersteuning nodig bij de dagelijkse gang van zaken en structuur is daarbij voor hen van levensbelang. Elke dag kent weer nieuwe uitdagingen en dan is het belangrijk dat jij je kunt inleven in de ander, geduld hebt maar zeker ook stevig in je schoenen staat en daadkrachtig bent.
Op de locaties in de Krimpenerwaard van Unieck wonen mensen met een neurodiversiteit en/of verstandelijke en/of psychische beperking en voor ons zijn ze allemaal goed zoals ze zijn. Het geeft veel voldoening om hen de dag door te helpen op onze dagbesteding en hen zoveel als mogelijk, aan te laten sluiten bij de samenleving.

Ieder mens is unie(c)k

Hou jij van afwisseling in je werk?

Bij Unieck Zorg is elke dag anders. Naast de afwisseling in de verschillende diensten, zijn ook werkzaamheden op organisatieniveau verdeeld onder de collega’s. Wij zijn op zoek naar een collega op HBO-niveau die naast het werken op de woongroepen, open staat voor innovatie in de zorg en wil meedenken om ons dienstenpakket verder te ontwikkelen.
Van ons mag je een veilige werkplek verwachten met aandacht voor een fijne werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden (CAO Gehandicaptenzorg) en opleidingsmogelijkheden. Heb jij nog geen afgeronde HBO-opleiding, maar wel een goede motivatie èn HBO werk- en denkniveau, solliciteer gerust.

Elke collega is unie(c)k

Solliciteren bij Unieck is eenvoudig. Maak een filmpje, schrijf een brief of meld je gewoon aan voor een kop koffie en dan praten we verder. We zijn heel benieuwd naar jouw verhaal!
Mail even naar info@unieckzorg.nl of bel op 0182-385784.

Naar nieuwsoverzicht