Actueel

Overstap naar e-dossier ONS van Nedap Healthcare

Om ons zorgproces ook aan de administratieve kant zo goed mogelijk in te richten, gebruiken wij vanaf 1 maart het digitaal systeem ONS van Nedap Healthcare!

Professionele zorgverlening zit ook in een efficiënte administratie, vinden wij. Daarom maken we per 1 maart de overstap naar e-dossier ONS, een digitaal systeem van Nedap Healthcare. De afgelopen weken is er – samen met de business partner van Bij Ons Advies - hard gewerkt om het systeem in te richten naar de wensen van de cliënten en het team. We zien in ONS een systeem dat efficiënt en overzichtelijk werkt. Dat levert tijdswinst op: tijd die we liever steken in de directe zorg.

De komende maanden zien we als een verkenningsfase. We gebruiken ONS onder andere om de gegevens van cliënten en medewerkers veilig op te slaan, in en aan zorgplannen te werken, voor agendabeheer en als communicatiemiddel voor ons team professionals. Wanneer we zelf de kneepjes van het systeem onder de knie hebben, willen we gebruik gaan maken van de cliënt- en mantelzorgfunctie met de applicatie Caren Zorgt. Zo kunnen betrokkenen met een druk op de knop op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in het zorgproces. Samen werken we aan goede zorg!

Meer informatie kunt u vinden op de website van Nedap.

Naar nieuwsoverzicht