Actueel

Nieuwbouwplannen

Wij weten het al even, maar we hebben goed nieuws. In samenwerking met Verstoep Bouwadvies en Architectuur hebben we een fantastisch plan ontwikkeld. Aan de Hem te Bergambacht, op de grens van Schoonhoven, zijn we voornemens twee kleinschalige woongroepen te realiseren met acht studio’s.

Dit worden ruime studio’s: ruimer en moderner dan onze huidig woonaanbod. Iedere bewoner is op de nieuwe plek voorzien van een eigen huisnummer en nutsvoorzieningen. Naast deze acht studio’s hebben we twee woonkamers waar we de groepsmomenten vorm kunnen geven, zoals de koffie- en eetmomenten. Ook is daar plek voor, zoals u van ons gewend bent, een spelletje en een gesprek. Op de 1e etage worden twee keer vier appartementen gerealiseerd. Buitenom maken we ruimte voor een moestuin en fruitbomen en wordt een ruime dagbestedingsruimte gecreëerd.

Op dit moment heeft de gemeente toegezegd medewerking te willen verlenen aan dit plan. Een mooie stap voorwaarts! De volgende stap is het verzorgen van de formele aanvraag. Al met al een traject dat enkele maanden tijd vraagt. Als dat allemaal rond is, kunnen we gaan bouwen. Op dit moment is het moeilijk in te schatten wanneer de nieuwbouw af is. Uiteraard zullen we dat nauwlettend volgen en u en jou daarvan op de hoogte houden. We weten echter wel dat burgemeester en wethouders positief tegenover onze plannen staan en we gaan dit traject dan ook vol vertrouwen in.
Zoals we nu voor ogen hebben willen we onze locatie aan de Achterwetering opheffen en de locatie aan de Provincialeweg aanhouden. We begrijpen dat er vragen vanuit u of jou zullen zijn. We willen die graag individueel beantwoorden. U kunt daarvoor een afspraak maken met vincent@unieckzorg.nl of gerben@unieckzorg.nl of bellen naar het bekende vaste telefoonnummer van Unieck Zorg.

Naar nieuwsoverzicht