Actueel

Feestdagen en nieuwsbrief

Update 2017, vooruitzicht 2018

2017:

Een jaar waarin mooie herinneringen zijn gemaakt. We vierden ons 5-jarige bestaan, ontwikkelden frisse, nieuwe uitingen (onze website al gezien?) en leerden we als cliënten en team om hen heen weer veel bij.

De laatste weken van dit jaar:

Dit was ook het jaar waarin we een WTZI-aanvraag deden bij het Ministerie van Volksgezondheid. De concepten zijn goedgekeurd. Nog voor 2018 verwachten we een definitieve goedkeuring op de mat. Deze WTZI- aanvraagt toetst ons op transparantie en een ‘deugdelijk’ bestuur. Fijn om hierin bevestigd te worden! Bovendien toont de goedkeuring aan: het Ministerie van Volksgezondheid erkent Unieck! als zorginstelling.

En ondertussen hebben we als team en cliënten een gezellige decembermaand waarin de feestdagen samen worden gevierd.

2018:

Met de erkenning vanuit het ministerie kunnen we zorg leveren die rechtstreek door zorgkantoren wordt gefinancierd. Dit gaan we in 2018 verkennen. Een spannende, maar ook leuke stap!

In 2018 hopen we ook weer nieuwe cliënten te verwelkomen en andere met vertrouwen uit te zwaaien. Op dit moment is op de woongroep voor jongvolwassen vrouwen nog één woonplek vrij. Natuurlijk mag er altijd even gebeld worden voor meer informatie. Deze is ook te vinden op onze website: Unieckzorg.nl.

Ons rest nog u en jou te bedanken. Bedankt voor het ondersteunen en volgen van ons. Of het nu live of via social media is. We wensen u en jou fijne feestdagen toe. Ook in 2018 staat de koffie altijd bruin en mag u of jij altijd even achterom komen!

Namens bewoners en het team van Unieck Zorg,

Gerben van Roest

Naar nieuwsoverzicht